برای این که بتوانیم ارتباط سالمی با اطرافیان برقرار کنیم نیاز به عشق، توجه، همدلی، احترام، محبت، درک و راهنمایی داریم. ما بایستی این نیازها را هم در خانواده و هم در بین همسالان کنیم.

ارتباط با اطرافیان را می‌توان به دو نوع تقسیم کرد: 

  •  رابطه‌ی صمیمی: 

ما معمولاً با اعضای خانواده، همسر، نامزد یا دوستان خیلی نزدیک، رابطه‌ی صمیمی داریم. این افراد دلبستگی هیجانی شدید به ما دارند و ما نیز متقابلاً همین احساس را داریم. در بیشتر روابط صمیمی، ما همان احساسی را داریم که در قبال پدر یا مادرمان داشته‌ایم. 

  •  رابطه‌ی اجتماعی:

 ما از طریق این گونه روابط سعی می‌کنیم در بطن گروه اجتماعی بزرگ‌تری قرار بگیریم و احساس تعلق خاطر کنیم. منظور از روابط اجتماعی، برقراری ارتباط با دوستان یا گروه‌ها در جامعه است. مشکلات ارتباطی می‌توانند ظریف و ناآشکار باشند. ممکن است در نگاه اول این گونه به نظر برسد که شما آدم سازگاری هستید و روابط شما عیب و ایرادی ندارد. شما ممکن است در کنار خانواده، همسر یا گروه‌های اجتماعی، احساس رضایت کنید. اما با این حال احساس تنهایی و انزوا دست از سر شما برندارد. در چنین مواقعی، احساس تنهایی می‌کنید و سخت نیاز دارید که با دیگران وارد رابطه‌ای صمیمی بشوید. شما سعی می‌کنید فاصله‌ی عاطفی خود را با دیگران حفظ کنید و اجازه نمی‌دهید که دیگران به شما نزدیک شوند چون حدس می‌زنید تنهایی شما بیشتر می‌شود. ممکن است گوشه‌گیر و منزوی باشید و همیشه احساس تنهایی کنید.

 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کانون فرهنگی و هنری شهدای هوتک بیداری چون که من اینجا بودم. RONALDOHJT سیتی سنتر اروند شطرنج بازان فروشگاه معدن یدک | اسلامی 09377575020 معرفی بهترین ها danestanihai revanshenasi اسپریس چت ،چت اسپریس ،اسپریس گپ